l’anza
lanza
L’anza Healing Haircare
Lanza is een onderneming die exclusieve haarproducten ontwikkelt, die het haar daadwerkelijk herstellen en genezen. Gezond haar is niet alleen van vitaal belang om er goed uit te zien of om het in het gewenste model te brengen.Het is ook een weerspiegeling van de algehele schoonheid en gezondheid.
Meer dan 80% van de huidige klanten van kapsalons heeft beschadigd haar. Dat wordt veroorzaakt door de toename van chemische producten, thermisch stylen en milieuverontreiniging.De Lanza-formules beschikken over de meest geavanceerde ingredienten om beschadigd haar te herstellen en nieuw leven te geven, waardoor het haar weer gezond en jeugdig wordt. Herstel is de bron voor prachtig haar!
Hier een paar top producten van L’anza die wij o.a. gebruiken:
De Lanza Healing Style Molding Paste is een stevige stylingcrème die volume en een matte finishing geeft. Door de matte finishing valt het niet direct op dat je een stylingproduct hebt gebruikt. Dit is fijn, omdat velen het toch heel prettig vinden als je er zo natuurlijk mogelijk uitziet. Photo 28-02-15 21 26 47
Lanza Healing Color Color-Preserving Trauma TreatmentEerste ultraherstellende leave-in kuur met revolutionaire formules voor ‘getraumatiseerd’ haar en voor het verbeteren van de opname, verdeling en hechting van de kleur. het complete kleurenspectrum. Klinisch bewezen werking: kleuren houden 107% langer.Verbetert de gezondheid en de vitaliteit van het haar aanmerkelijk.
Vernieuwt het haar en vult het vitale vochtgehalte aan: het haar krijgt een gezonde glans en souplesse. Met aangename bloemengeur en UV-filters.
Photo 28-02-15 21 26 58

 

 

 

return to blog